Find dit produkt her

Vi har et bred udvalg af kvalitetsprodukter – nedenfor kan du vælge en kategori og se hvad vi kan gøre for dig – om du skal male børneværelset, facaden eller som professionel igang med et stort projekt kan vi hjælpe.

Nordsjö Frederiksværk tilbyder et stort udvalg af maling til ethvert formål.

Vi har svanemærket kvalitetsmaling fra Nordsjö til inde og ude, til træværk og murværk, til gulv og loft, til køkken og badeværelser, til børneværelse og stuer eller hvor der trænger til en kærlig hånd.

Nordsjö alias Akzo Nobel har leveret kvalitet til maleren i mere end 100 år, og har aktiviteter i 80 lande.

Se mere her 

Hos os kan du finde inspiration til dit hjem. Stort udvalg i filt, væv og moderne tapeter, fotostater og meget mere.

Vores leverandør af tapeter, fører vi også KlimaTec, som er den nemmeste vej til varmere vægge og en billigere varmeregning, da den kan reducere varmeforbruget med op til 30 %.

Læs mere her 

Nordsjö Frederiksværk tilbyder et stort udvalg af træbeskyttelser til ethvert formål.

Vi har kvalitetstræbeskyttelse fra Nordsjö til alt træværk, gulv, loft, terrassen eller hvor der trænger til en kærlig hånd.

Læs mere her 

Kom ind og bliv inspireret i vores udstilling fra House Doctor, vi forhandler brugskunst i alle afskygninger fra House Doctor.

Se mere her 

Vi forhandler Primacol, der leverer en række innovative maleprodukter, herunder glimmermaling og “spartelmasse”, der kan give et råt look til din væg. Læs mere om Primacol og deres produkter på deres hjemmeside her

Armatube har en række unikke produkter indenfor overfaldebehandling, hvor deres Zinsser serie bl.a. er kendt for at hæfte godt på glatte overflader som fliser samt have en isolerende effekt. Læs mere om Armatubes produkter på deres hjemmeside her

Vi forhandler ligeledes en række mindre mærker og produkter, såsom Posca tusser. Malerværktøj og andet praktisk, der er behov for i forbindelse med et malerprojekt såsom Pensler, malerspande, stiger m.m. er også at finde i butikken.