Fri fragt i halsnæs ved køb over 1000,-

Professionel rådgivning

Vi har åbent

Træbestyttelse

Nordsjö Træbeskyttelse

Nordsjö Frederiksværk tilbyder et stort udvalg af maling til ethvert formål. Vi har svanemærket kvalitetsmaling fra Nordsjö til inde og ude, til træværk og murværk, til gulv og loft, til køkken og badeværelser, til børneværelse og stuer eller hvor der trænger til en kærlig hånd. Nordsjö alias Akzo Nobel har leveret kvalitet til maleren i mere end 100 år, og har aktiviteter i 80 lande.

Tinova UV Super Terrasse

er beregnet til terrasser og udendørs møbler af trykimp. træ. Olien trænger godt ind i underlaget og forhindrer fugtindtrængning og sprækkedannelser i træet. Tinova UV Super Terrssse beskytter effektivt mod solens skadelige UV-stråling og kan anvendes upigmenteret, som farveløs behandling. Pigmenteret olie vil dog forlænge behandlingens levetid.

Nordsjö Tinova Wood Base Oil BPR

er en højteknologisk træbeskyttelse med lang holdbarhed, til behandling af træfacader og andet udendørs træværk. Tinova Transparent Exterior er specielt udviklet til det nordiske klima og indeholder et unikt patenteret bindemiddel, der giver en ekstra dyb indtrængning og vedhæftning, samt sikre optimal holbarhed og beskyttelse af træet.

Nordsjö Tinova Exterior

er en heldækkende, vandig akryl træbeskyttelses- maling beregnet til træfacader, beton- og forzinkede overflader. Tinova Exterior giver en yderst robust og vejrbestandig overflade med høj glans- og kulørbestandighed. Anvendes Tinova Exterior i systembehandling til træ, med Tinova Wood Base Oil og Tinova Primer Exterior, kan der opnås en holdbarhed på op til 14 år. Kan tones i alle farver.

Se mange flere farver og udendørsmaling