Fri fragt i halsnæs ved køb over 1000,-

Professionel rådgivning

Vi har åbent

Tapet & væv

Find tapet og væv
i butikken.

Hos os kan du finde inspiration til dit hjem. Stort udvalg i filt, væv og moderne tapeter, fotostater og meget mere. Vores leverandør af tapeter, fører vi også KlimaTec, som er den nemmeste vej til varmere vægge og en billigere varmeregning, da den kan reducere varmeforbruget med op til 30 %, se mere

AS385093-resizewidth-1200AS385093-Wohnzimmer-Klassik-Raum11-resizewidth-1200

TAPET ACACIA DARK OAK

Tapet fås i et utal af designs, farver og mønstre, hvilket giver mulighed for at tilpasse ethvert rum præcist til dine smagspræferencer. Uanset om du foretrækker noget diskret eller noget der virkelig fanger øjet, kan tapet hjælpe med at opnå det ønskede look.

Bestillingsvarer!

TAPET ALATA BURGUNDY

Moderne tapeter er designet til at være langtidsholdbare og modstå skader bedre end maling. Mange tapeter er vaskbare og kan modstå de daglige udfordringer fra et travlt hjem eller en travl arbejdsplads.

Bestillingsvarer!

Vi kan have det i butikken på 1-2 hverdage dage

Hjemmet kan få en helt ny identitet

Tapetcompagniet, der leverer vores tapet sætter en stor ære i at rejse ud i verden, og finde det nyeste, mest spektakulære og fantastiske tapet der passer ind i den danske stil. De mange års erfaring sikrer en bred viden, samt et godt overblik og forståelse for produkterne og kundernes ønsker.”