Maling

Nordsjö Frederiksværk tilbyder et stort udvalg af maling til ethvert formål. Vi har svanemærket kvalitetsmaling  fra Nordsjö til inde og ude, til træværk og murværk, til gulv og loft, til køkken og badeværelser, til børneværelse og stuer eller hvor der trænger til en kærlig hånd. Nordsjö alias Akzo Nobel har leveret kvalitet til maleren  i mere end 100 år, og har aktiviteter i 80 lande.

Udvalgte produkter

Perform+ Easy2Clean er en mat acrylvægmaling, der giver en særdeles robust, smudsafvisende og rengøringsvenlig overflade. Anvendes på vægge af puds, beton, letbeton, gips, byggeplader, glasfibervæv m.m.

Perform+ Bathroom er velegnet til brug i institutioner, storkøkkener, levnedsmiddelindustri, hospitaler og lignende steder, hvor der stilles høje krav til overfladens slidstyrke og vaskbarhed.

Murtex Stay Clean er en helmat facademaling til udvendig malebehandling af puds, beton og letbeton. Takket være nanoteknologien bliver din facade selvrengørende, hvilket indebærer at smuds og begroninger vaskes bort af regnen.

Ambiance Superfinish Halvblank er en unik polyuretanforstærket kvalitetsmaling med ekstrem god sammenflydning, høj overfladestyrke og ridsefasthed. Til indendørs maling af døre, karme, fodlister, samt til rustgrundede metalplader og ståldele.