Brugskunst

House Doctor

Vi forhandler HouseDoctor, der har et tidsvarende og skandinavisk designet sortiment indenfor brugskunst. Vi forhandler ikke alle HouseDoctors produkter, men har en række af de produkter vi finder unikke i butikken – ring eller skrive endelig, hvis du står og mangler noget specifikt fra HouseDoctor.

Så kom ind og bliv inspireret i vores udstilling fra House Doctor, vi forhandler brugskunst i alle afskygninger. Se et udvalg nedenfor.

Udvalgte produkter

VÆRKTØJSKASSE, BLÅ / GRÅ

Har du brug for smart og trendy lagerplads til dine små genstande? Værktøj fra House Doctor er en smuk og kølig opbevaringsboks, designet som en værktøjskasse. Kassen er lavet af solidt stål, og det kommer i en tidløs, lysegrå farve, der passer til de fleste hjem.

BAKKER, RIA, SORT, SÆT MED 2 STØRRELSER

Ria fom House Doctor er et sæt af to bakker i to forskellige størrelser. Skufferne er lavet af sortlakeret aluminium. Den hårde sorte overflade og designets grove overflade giver bakken en rå appel, hvilket gør det til et ideelt element til at bryde de strenge linjer i et moderne hjem.  Dimensioner: L: 35×25 cm, h .: 3 cm, S: 30×20 cm, h .: 3 cm

LANTERNE MED GLASSKÅL, NET

Opret en hyggelig atmosfære i dit hjem ved hjælp af dekorative lanterne. Net fra House Doctor er en smuk lanterne lavet af vævede træflis med en ledsagende glasskål. Det smukke naturlige look er perfekt til de fleste boliger, da det skaber en varm og hyggelig atmosfære. Placer net lanterne på egen hånd, eller brug det som en del af en dekorativ lanternklynge for at skabe et personligt og unikt udseende.

LANTERN, BALU

Lav en hyggelig og varm atmosfære med lanterne i dit hjem. Balu lanternen fra House Doctor er en fantastisk lanterne lavet af bambus med en glas mount. Placer lanternen selv eller brug den som en del af en lanternklynge for at skabe et personligt og varmt udseende. Dimensioner: dia .: 30 cm, h .: 33 cm.